2023-06-11 187 浏览
星期一至五做到好似尖沙咀片皮鸭咁漏晒气,weekend梗要放气维修一下啦鸭就影唔到喇,行到去漆咸围𠮶度,食一间可以坐低松一松嘅餐厅幸福有好多种,嚟个幸福盛盒,一次过食九款幸福,当中有芥辣八爪鱼、鲭花鱼海盐烧、白身鱼配柚子醋、八丈岛活赤贝、豚软骨大根煮、蟹籽沙律、鲑鱼、海胆拖罗蓉迷你丼同芝士年糕款款都整到好靓,媲美omakase,刺身好鲜甜,料理类煮得好有水准趁仲可以嗌lunch set,嗌个鳗鱼蛋丼极厚极肥美嘅鳗鱼,躺平喺滑捋捋嘅蛋上,仲有大量黑松露酱伴碟,太幸福喇澳洲和牛嘅牛脷心,烧得非常之爽口,肉香随肉汁流出,唧啲柠檬汁,搽啲酱汁食仲正萤光鱿鱼系大胃一见到就必嗌,鲜香爆汁,我胃犹怜时间啱啱好可以嗌埋下午茶,一于嗌个甜品餐埋尾,Croffle淋上红豆非常可口仲有甜甜地带涩嘅抹茶雪糕,好满足跟餐半价可以嗌杯特饮,天口热就嚟杯梳打,热情果味好解渴好开胃黑加仑子味果香加汽,双重刺激

鸭就影唔到喇,行到去漆咸围𠮶度,食一间可以坐低松一松嘅餐厅

幸福盛盒

趁仲可以嗌lunch set,嗌个鳗鱼蛋丼

黑松露鳗鱼丼

澳洲和牛牛舌心

萤光鱿鱼

萤光鱿鱼系大胃一见到就必嗌,鲜香爆汁,我胃犹怜

十胜红豆牛角窝夫配雪糕

仲有甜甜地带涩嘅抹茶雪糕,好满足

Passion Fruit

Black Currant

黑加仑子味果香加汽,双重刺激
2023-06-10
幸福盛盒