由细到大都好钟意食榴莲,终于等到果皇专门店系元朗开张,难得有机会约朋友去食😋😋 嗌左个榴莲脆皮夹饼同榴莲拿破仑饼,好lucky,入到去落完order,店员拎左个榴莲雪糕请我地食,我地本身谂住食完买2杯外卖食,但我地一落完order俾左钱坐低佢地就拎左杯榴莲雪糕俾我地,心谂吾会系拎错枱丫因为果时得我地一枱客,亦吾会系听错order因为堂食至少要order2杯,所以只能说,店员对我地太好了,lucky us 榴莲雪糕,价值$28榴莲味极浓,入口啖啖猫山皇甘香,食落完全吾觉系食紧雪糕,似系食紧冰冻既榴莲,一个字,正!榴莲拿破仑饼$48上菜比预快,几分钟就上左,可能因为就收舖,所以特别快手。拿破仑入口松脆可口,榴莲cream食落都系啖啖榴莲味,美中不中既系预期会热既脆皮吾热,d cream又吾够冻,如果吾系就完美喇!榴莲脆皮夹饼$30纯天然猫山皇榴莲饀,入口每一个角落都充斥住榴莲味,感觉超爽,不过都系果句,如果d榴莲再冻d,个夹饼再热d,仲正!整体黎讲呢间舖可以话系榴莲迷既天堂,每食一啖都可以感受到猫山皇既威力!3个甜品中最浓榴莲味系榴莲夹饼,跟住系榴莲雪糕,之后系榴莲拿破仑饼其实以呢个价钱可

榴莲雪糕,价值$28

榴莲拿破仑饼$48
上菜比预快,几分钟就上左,可能因为就收舖,所以特别快手。

榴莲脆皮夹饼$30

整体黎讲呢间舖可以话系榴莲迷既天堂,
每食一啖都可以感受到猫山皇既威力!

其实以呢个价钱可以食到顶级猫山皇,我觉得绝对值得!! 我一定会再返泥试下其他榴莲产品!

2014-09-16
$39 (宵夜)