💪🏻 意大利可可榛子酱烤蛋糕 ($138)日式酱烤蛋糕平时都比较少见,今次特登叫咗一份试下,视觉效果好澎湃🤩 烤蛋糕上面淋满可可榛子酱,榛子味突出,亦都食到榛子碎,有口感😋 而蛋糕质地较实净,但夹埋满满啲榛子酱反而几夹!而且,烤蛋糕亦都配有京都蕨饼、白玉圆子同焦糖香蕉等配料,令到甜品更丰富。京都蕨饼好Q弹,点埋榛子酱都好食🥰💪🏻 タコ大阪烧-章鱼 ($88)大阪烧嘅配料丰富,椰菜爽口,唔会觉得食到成口粉浆!而且章鱼肉都大大粒😚💪🏻 香煎鸡扒咖喱汤乌龙面 ($88)咖喱汤煮得好浓稠,所以乌龙面挂满晒咖喱汤汁😛 咖喱汤嘅咖喱味道够香,微微辣。而块鸡扒都腌得几好食,肉质都嫩。💪🏻 豆乳焙茶、西柚乌龙茶豆乳焙茶饮落似焙茶奶茶,茶味都突出,唔会太甜!西柚乌龙茶几香果味。味道:7.5/10性价比:6.5/10食住瘦指数:💪🏻/5

💪🏻 意大利可可榛子酱烤蛋糕 ($138)

💪🏻 タコ大阪烧-章鱼 ($88)

💪🏻 香煎鸡扒咖喱汤乌龙面 ($88)

💪🏻 豆乳焙茶、西柚乌龙茶

味道:7.5/10
性价比:6.5/10