2023-08-22 12 浏览
📍牛石料理 (九龙城)九龙城福佬村道51&53号地舖九龙城 唔一定只系食泰国菜嘅 😙😙我哋偏偏就系要食呢间日本菜 🤓🤓 有得玩 又有得食 ,每位顾客都可以玩幸运轮盘 转 转 转 🎡🎡 ,转到嘅奖品就系属于你㗎啦 🤩🤩 新出嘅 澳洲龙虾两食 🦞 一食 刺身 🦞刺身完只虾头仲识郁 真系劲新鲜呀。 虾肉大大件 份量都几多 啖啖肉又鲜甜 🥳🥳 朋友觉得好正 孕期唔敢食刺身‼️二食 龙虾汤 🦞 以虾头及虾身 炮制而成 ,虾味超级香 虾汤劲浓郁 🥰🥰 二人会席 前菜蟹籽沙律 🥗 开开胃先 🫣 🫣 刺身 三文鱼,吞拿鱼,帆立贝 全部厚切 大大件又新鲜 🫰🏻🫰🏻 各两件 我食晒 😚😚 孕期唔敢食刺身‼️到我最爱嘅烧肉 🤓🤓 日本和牛西冷A4 ,顶级牛小排,牛舌心 ,日本黑豚西冷 🐄🐄牛肉油脂分布平均 牛味突出 🙌🏻🙌🏻牛舌心 爽口,弹牙有口感 ,A4和牛 入口即溶 冇得顶 😍😍 鳗鱼炒饭 粒粒鳗鱼镬气炒饭 ,饭炒得粒粒分明镬气十足 👍🏻👍🏻 非常好味 🤤沙𩺬鱼天妇罗🍤即叫即炸 ,保证每一件都热辣辣 脆卜卜 ,配少少萝卜溶+ 天妇罗酱汁 更好味 🫶🏻🫶🏻
📍牛石料理 (九龙城)
九龙城福佬村道51&53号地舖

九龙城 唔一定只系食泰国菜嘅 😙😙
我哋偏偏就系要食呢间日本菜 🤓🤓

新出嘅 澳洲龙虾两食 🦞
一食 刺身 🦞
朋友觉得好正 孕期唔敢食刺身‼️

二食 龙虾汤 🦞
以虾头及虾身 炮制而成 ,虾味超级香 虾汤劲浓郁 🥰🥰

二人会席
前菜
蟹籽沙律 🥗 开开胃先 🫣 🫣
刺身
三文鱼,吞拿鱼,帆立贝
全部厚切 大大件又新鲜 🫰🏻🫰🏻 各两件 我食晒 😚😚
孕期唔敢食刺身‼️