2019-05-12 248 浏览
Starbucks 既红莓牛角面包 $25.做完gym去食野 🤣🤣🤣 不过我既训练系增肌 所以食多d野系冇所谓既😹🤣 去Starbucks 食包好处系佢会帮我叮返热佢🥰🥰🥰.我觉得加左个酱有d奇怪 就好似d大陆牛角包整色整水咁 牛角面包最好食都系原味 咬落松脆既口感 仲有牛油香.冰雪意式特浓咖啡 $46.唔知系咪新出既咖啡 特别之处系有球雪糕系里面 前几日做完gym好热饮完真系透心凉 话就话特浓 其实都唔太浓 因为我冇失眠🤣🤣🤣 我觉得几好饮 加左雪糕冇cream咁腻 可以试下㖞.蜂蜜焦糖雪芳蛋糕 $35.我觉得几好食 面层既焦糖脆脆完全加晒分 cream好滑 海绵蛋糕真系整到好似雪芳蛋糕一样咁松软 蜂蜜味都有少少 就系个馅😛贵就贵左d 好食过芝士蛋糕啰
Starbucks 既红莓牛角面包 $25

冰雪意式特浓咖啡 $46