2022-05-18
身为湾仔地胆嘅我,从来都冇嚟过呢边🙈 第一次嚟呢到都要查下Google Maps🤣🍚黑松露芦笋意大利饭 配 香煎带子 $158Truffle risotto w/ pan fried scallops & asparagus好creamy, 蘑菇同芦笋已经切片融入咗risotto。Risotto 上面嘅带子煎到半生熟,虽然唔系好大粒,但都鲜甜!泰式炒通菜 $78Stir-fly morning glory 会有辣度(见到有细细粒切碎嘅辣椒),如果唔系好食得辣,记得叫小辣/走辣。但好有镬气,味道都唔算好浓👍🏼🥩美国安格斯牛扒 配 炸薯条 $198American Angus sirloin steak w/ fries叫咗medium well 但效果似medium,有一啲血水渗出。可能油脂比例唔高,所以煮得冇咁熟,肉质会比较淋滑。☕️Hot & Iced Latte $38/43冻latte浓口香滑,热latte有拉花有惊喜😳 咖啡有Cafe水准👍🏼环境:3/5夜晚6:30到,喺餐厅嘅第一台客🤣 座位同座位之间比较近,坐得可能冇咁松动。背景音乐有啲大声🙈 地点有啲偏远。服务:3.8/5本
🍚黑松露芦笋意大利饭 配 香煎带子 $158
泰式炒通菜 $78
Stir-fly morning glory
🥩美国安格斯牛扒 配 炸薯条 $198
☕️Hot & Iced Latte $38/43
环境:3/5
服务:3.8/5
本身book咗七点,但六点半到店员都照比我地入去☺️ 另外会不断加水,上菜速度都好快。
食物:3.8/5
食物水准不错,✨泰式炒通菜同latte有惊喜。经app book位有九折。
⚠️app 优惠只限主菜,每人要叫一杯嘢饮先可以享用优惠!
Revisit: Maybe