2007-07-05
住黄埔有八五折,叫个二人套餐都系400蚊~食物方面出奇地好:蟹子沙律:加左芒果,普通但达到水准原板海胆:无要求佢系日本货色,幸好色泽ok,食落唔会太腥活鱼刺身:原价都要二百几蚊,有拖罗,肥大的赤贝及甜虾,另外成条活鱼起左出唻,真系几新鲜及好味牛油果软壳蟹卷:老公笑说全部都系我的朋友(因全都钟意食),虽然软壳蟹唔系热,但仍然香脆(好过和民果个多多声!),味道香口串烧:牛舌,羊架及露笋猪肉,全部的味道都唔会过咸或淡,但食到呢度我已好饱啦杂锦天妇罗:天妇罗最紧要系炸粉果part,呢度个炸粉虽然唔系最好,但都有松化的感觉。立鱼稻庭乌冬:确定汤底唔系味精汤底(食左我唔会口喝),有鱼鲜味,但乌冬太淋,似上海面多d~~最后加多个红豆雪糕,埋单时仲比左张VIP比我,以后食野都有八折啦!!唯独装修方面略为普通,而且卫生方面可略加改善
蟹子沙律:加左芒果,普通但达到水准
原板海胆:无要求佢系日本货色,幸好色泽ok,食落唔会太腥
唯独装修方面略为普通,而且卫生方面可略加改善