好耐无去过葵广,落到地下见到爽肉饺子呢个名几吸引,作为一个饺子迷一定要试下😋啲餐牌上写住有韮菜饺同椰菜饺,咁我就同店员讲要韮菜煎饺,可能环境太嘈,佢问多我一次要汤定煎,我话要煎饺,咁佢就准备夹俾我。然后我旁边朋友同我讲:佢写呢个系椰菜饺嚟架㖞,咁我就问多次店员系咪韮菜(因为真系有啲乱,佢又无同我讲煎饺无韮菜),然后佢就话韮菜得汤,煎饺系椰菜。 咁我就系无咩所谓嘅人,我都好好声气有礼貌咁讲:咁照要煎饺啦,唔该。喺我问完之后个夹饺子嘅姐姐态度好差收完钱成个袋pat过嚟 不过我都系买份饺子食啫,态度差都由佢算。点知食落口都失望,佢加左一大pat豆瓣酱喺入面,所以啲饺子都只系得好浓嘅豆瓣酱味,少少饺子味都无,饺子入面少少汤汁都无,非常非常普通。以一间用饺子嚟做招牌嘅店,真系非常之失望,宁愿去食返上面𠮶间某妈妈饺子或者另一间食北京饺子嘅铺头,水准好好多。希望呢间爽肉饺子可以改善下啲食物水准,作为一个饺子迷都希望扫街可以有间可以立食平平地嘅饺子小食店嘅

喺我问完之后个夹饺子嘅姐姐态度好差
收完钱成个袋pat过嚟
不过我都系买份饺子食啫,态度差都由佢算。

2020-09-14