2023-06-02
黄埔不嬲都冇乜好嘢食,甘啱见到有间新餐厅,日本菜我都几钟意,所以就同阿妹试下好唔好食。今次试呢间餐厅就叫做火舞町(˶ᐢᗜᐢ˶)我地太耐冇食日本大阪烧,所以忍唔住一次过叫左两款,拣左香葱大阪烧同芝士大阪烧!两个啲木鱼碎真系好多啊!香葱好多葱,芝士就再浓味啲!两款都好好食!- ̗̀ ( ˶'ᵕ'˶) ̖́-仲有叫左一个酱油渍拖罗海胆三文鱼子饭,上面有满满嘅拖罗同海胆,劲新鲜呀!加埋三文鱼子捞匀佢,口感超丰富!- ̗̀ ( ˶'ᵕ'˶) ̖́-其实已经好饱,但都忍唔住叫埋好想食嘅圣子,海鲜真系人间最好味嘅嘢!- ̗̀ ( ˶'ᵕ'˶) ̖́-以上呢几样嘢食,每一款都好推介!其实Menu入面都仲有好多款式可以拣都好吸引,决定咗下个星期再嚟试吓佢其他嘢(ノ˶>ᗜ<˵)ノ