2018-01-11
早前系大埔墟经过呢间餐厅,见佢装修得几新几靓,菜式又好似几特别咁,所以有日揾friend黎试左~ 都冇失望~😌餐厅似系走大众路线,做街坊生意,有不少焗饭同埋意粉等等,想简简单单食一餐都可以~我同朋友就拣左好似好邪恶的溶岩拉丝芝士炸鸡同埋溶岩拉丝芝士海鲜包😈两款主食份量都好大,炸鸡果个仲要有埋沙律薯条,十分抵食!面包入面有满满的芝士,香脆的炸鸡沾上芝士真系好好好正!海鲜包都有青口、虾、鱿鱼等等,几丰富!不过个人而言就钟意炸鸡多少少,始终炸野+芝士的魅力没发挡😉 我地仲另外点左蒜香蜜糖鸡翼~呢度炸野真心唔错,个皮炸得好酥脆💕仲要推介佢地个柚子沙冰!!大家有机会一定要试!佢好香柚子味,仲要有柚子皮,真材实料,唔系死甜架!总括而言,呢餐都几满足~姐姐们服务唔错,啲位都坐得舒服,大家街坊路过不妨一试!