餐厅: 海港酒家
资讯:

2017-10-12 1443 浏览
一行6人中午去饮茶, 都叫左几多野架, 但上菜劲慢, 慢到有D 无黎, 我地都唔理走了。皮蛋瘦肉弼: 够味, 足料, 几绵叉烧肠: 正常,叉烧唔太肥岩我, 但肠粉皮唔够薄燕窝EGG TART: 用牛油皮无咁漏, 好多燕窝, 但无味GE, EGG TART冻GE无咁好食, 应该整热佢呀椰皇炖燕窝: 朋友话好食, 我见好多燕窝咸水角: 好硬, 唔得春卷: 热辣辣, 新鲜凤爪: 入味, 够林, 好食棉花鸡: 基本上无乜鸡肉, 仲要系连骨GE 鸡件, 唔得..... 其他都是鱼肚+ 芋头, 都唔系棉花鸡LA排骨饭: 好大煲, D 排骨好林又多肉, 好食WOR!

皮蛋瘦肉弼: 够味, 足料, 几绵

叉烧肠: 正常,叉烧唔太肥岩我, 但肠粉皮唔够薄

椰皇炖燕窝: 朋友话好食, 我见好多燕窝

咸水角: 好硬, 唔得

春卷: 热辣辣, 新鲜

凤爪: 入味, 够林, 好食

排骨饭: 好大煲, D 排骨好林又多肉, 好食WOR!