2017-07-03 25 浏览
一行四人去食early dinner, 6:30就入座啦, 当天是星期日, 竟然无乜人, 我地4个人坐8人枱, 感觉松动D如果坐圆枱就会较迫啦, 放碗放餐具都无乜位放食物今次点了一个牛的烧肉, 有牛柳, 牛肩, 牛舌同埋唔知边部份的我厚切五花肉都好好味 - 烧到焦香, 油香出晒黎, 食左又唔肥这烧肉配备了可refill的生菜, 包住肉食, 感觉会无咁腻仲额外点了一碟青口作烧烤, 我自己对青口麻麻地, 所以无食到仲点了牛肉炒粉丝 - 味道是偏甜左少少, 但加埋韩式辣酱我又觉得刚刚好还有京葱冬菇串 - 我实在太喜欢食葱, 好香, 虽然系烧的, 但唔会觉得干身; 及烟肉芦笋串 - 众所周知, 煎烟肉系好香, 再配上芦荀, 一点都唔干及唔油夏天就梗系食返个冻盘, 点了芝麻酱冻豆腐, 做法超简单, 但价钱真系好吸引竟然漏左影相呀~~我要揾日再encore 先得

如果坐圆枱就会较迫啦, 放碗放餐具都无乜位放食物

竟然漏左影相呀~~我要揾日再encore 先得
2017-07-02