2009-03-10
我已经黎过三次。呢度枱唔多,我次次都订定位,因为一full 起上黎,就会冇位。次次我都一定会点招牌芝士薯条!个芝士酱好好味,个酱唔够,可以request个姐姐比多一份芝士酱!yummy~~~好味道呀!另外老板推介既心太软!一切开,啲朱古力涌出黎,加埋Ice-cream食,好正!!个次老板仲加左呢个烟花效果,好鬼靓唷!!Pasta就唔会失望,有啲地方好难食既,但呢度好好味!次次都清晒!之前未黎之前,睇呢度食评有啲担心,好多时都系会因为睇左食评而唔去or 会有左偏见,但so far黎食左三次,次次都好满意,而且啲staff 都好nice,有咩要求都会即刻应左你!我谂某啲食评系个别/主观意见吧!我试过个pasta 汁唔够,同老板讲,佢即刻帮我整返多汁啲!好好人。 我会再黎食唷~~~~~
个次老板仲加左呢个烟花效果,好鬼靓唷!!