2018-02-11 350 浏览
朋友带我嚟嘅,冇食过咪试下。夜晚嚟食间店比较黑,懒系有少少feel 咁啦!我俾朋友拍板,反正我第一次嚟,睇下佢有乜推介啰。首先嚟嘅系芝士流心汉堡扒,咁特别嘅,用一个袋包住,放喺个铁板上面。一打开入面就是热辣辣的汉堡扒加少少配菜。切开个汉堡扒入面又真系有流心芝士,件汉堡又香又唔鞋,几正㖞。依个唔系好记得个名添。总之就系一块铁板上面有块炸鸡扒。鸡扒炸得好脆,用铁板上所以一直都keep到好热,好味!依个咖哩猪扒饭不得了呀!个蛋系超级滑!加埋个咖哩劲好捞饭,如果有得加底我系会想加底 😂😂见佢有成本甜品menu 都系芭菲,就叫个芒果芭菲试下。上面有一旧系雪糕,另外两旧似系雪芭的物体,加埋旧cream,超邪恶。好彩同朋友share。一人一个唔得掂呀。肥 🐷🐷

2018-01-06