2021-11-27 39 浏览
同朋友喺旺角买完嘢,已经六点几,一于食埋晚饭先。行经红桥,见入面都多人,就试吓啦!餐厅用QR code落单,见当晚有多款精选套餐,价钱合理,于是点咗两款。有中/西餐汤任拣,中式嘅合掌瓜汤清甜润喉,啱晒秋冬天气跟住系巴拿马火腿什菜沙律,火腿甘香油润,沙律菜新鲜爽脆,清新开胃。朋友嘅意式茄茸大虾蟹肉烩意大利饭,由新鲜番茄做嘅茄茸,零舍鲜甜,茄味够浓,配合大虾及蟹肉,令热辣辣嘅意大利饭,鲜味倍增。我的浓虾汁帆立贝蚬肉烩长通粉,亦不遑多让,因为帆立贝及蚬肉吸收晒浓虾汁,劲入味!而长通粉煮得啱啱好,有靭度,互相配合,味鲜甜。跟餐加$18叫咗一客两件芝心鸡翼,惊喜系有磨菇酿入,但芝士味唔够浓,鸡翼有啲肥漏。朱古力热饮不太甜,有香浓朱古力味,饮落暖身。餐厅有个特色,就系全日冇收加一服务费,值得赞👍🏻

有中/西餐汤任拣,中式嘅合掌瓜汤清甜润喉,啱晒秋冬天气

朱古力热饮不太甜,有香浓朱古力味,饮落暖身。

餐厅有个特色,就系全日冇收加一服务费,值得赞👍🏻
2021-11-25