2010-01-18
身边有d朋友试过,大多数既评语都系唔错!好,一于今日去会一会佢先!首先,必须要赞一赞佢既系: 个--汤--底!哗,佢个沙嗲汤底,即使加咗几次水,都仲够晒杰够晒浓!虽知道有d火㶽店既沙嗲汤底,d沙嗲真系1比99架咋!加水之后,直情冇晒d沙嗲味都够胆死架!再黎就系配料,小妹觉得最正既有以下呢几样:蛏子(我至爱) / 桂花蚌(真系超好味,又够爽口) / 炸腐皮(好香好正) / 竹笙(索晒d沙嗲汤,仲正) / 贡丸 / 菇类.最麻麻既系:珊瑚蚌(好腥) / 龙虾丸(冇乜味) / 墨鱼滑(有怪味...唔知点形容,总之就唔好食)基本上都系第一次食到d唔好食既墨鱼滑.至于酱料:豉油,每位10蚊,不过不失;辣椒粒,够晒辣,唔错唔错;熟蒜,OK.辣椒粒 同 熟蒜每碟各8蚊.价钱: 大部份都22蚊碟,9点半后就大部份15蚊碟!评语:都几OK,大家不妨可以去帮衬一下.
好,一于今日去会一会佢先!
首先,必须要赞一赞佢既系: 个--汤--底!
再黎就系配料,小妹觉得最正既有以下呢几样:
最麻麻既系:
至于酱料:
价钱: 大部份都22蚊碟,9点半后就大部份15蚊碟!
评语:都几OK,大家不妨可以去帮衬一下.