又系杂志惹的猧,讲到好似好正咁,而且去开港岛区,就一于来试试!6th September 1900话说食完个九记牛腩一肚子气,心想这里千万不要再出差错啦!上到去见到个餐厅格局都不错,坐低二话不说就点左个二人set再加个干烧羊肉1. papadum, 好似薄左少少,配芒果酱,正!2. Samosa, 个皮觉得厚左些少,无元朗好食3. Seekh Kebab, 都ok,不过略嫌味道好淡,腌唔够味4. Mix Seafood Curry,以为系普通货色,但比我想象中正,唔太辣5. Chicken Madras, d鸡好食喔,个汁调得很好6. Malay Eggplant Curry, 呢个就普通啦,好似乜都无得pat汁既感觉7. Naan Bread,又系元朗惹的猧,果度实在太好食啦,呢度其实不是不好,只是比较之下就失色少少8. Mango Lassi,正!好耐无饮过啦!9. 另点的干烧羊肉有点儿惊喜,羊肉很入味,而个咖喱很清新,味道一流!埋单大约$230,下次再过来铜锣湾shopping的时候会再来的,价钱合理,食物满意!

6th September 1900

话说食完个九记牛腩一肚子气,心想这里千万不要再出差错啦!

1. papadum, 好似薄左少少,配芒果酱,正!
2. Samosa, 个皮觉得厚左些少,无元朗好食
8. Mango Lassi,正!好耐无饮过啦!

• 干烧羊肉