其实我都几钟意食台式野同饮珍珠奶茶,但喺大埔想揾台式野食嘅选择都唔算多不过嚟左几次呢间餐厅,早午晚餐都有试过,觉得食物唔差,所以今日终于的起心肝帮佢做个记录一入到去感觉环境舒服,装修好colourful好得意一坐低就睇睇想食咩先我地今次食晚餐,睇左晚餐已经谂住肉燥饭系必点menu有哂早午晚餐D餐嘅价钱唔算贵,都系一般餐厅嘅价钱,但我觉得佢个卖点系跟餐饮品系跟珍珠奶茶、巨蜂提子汁等等,感觉好抵咁谂唔到食咩就可以拣全餐今次同屋企人一齐食就叫多少少野食,呢个卤水拼盘都算抵食,一次过有几款野食,我比较钟意食豆干,清清地啱我我最爱嘅肉燥饭呀肉燥甜甜地,系我钟意嘅味道,D饭份量好足,同屋企人share食就啱哂鸡翼炸得算脆,味道唔错芝士蛋饼又系我嘅至爱入面好浓芝士,可以玩到拉丝效果一杯系胚芽珍珠奶茶,味道唔太甜又有D咬口另一杯系杞子菊花,呢个凉凉地嘅天气饮呢杯热饮真系几正食完饭要有个甜品先叫完满,呢个梳乎里好好味,软软地,唔太甜,配埋D红豆味道好夹整体唔错,如果再想食肉燥饭,下次会再嚟呢度开饭

一入到去感觉环境舒服,装修好colourful好得意

一坐低就睇睇想食咩先

我地今次食晚餐,睇左晚餐已经谂住肉燥饭系必点

menu有哂早午晚餐

谂唔到食咩就可以拣全餐

我最爱嘅肉燥饭呀
鸡翼炸得算脆,味道唔错

芝士蛋饼又系我嘅至爱
入面好浓芝士,可以玩到拉丝效果

一杯系胚芽珍珠奶茶,味道唔太甜又有D咬口
另一杯系杞子菊花,呢个凉凉地嘅天气饮呢杯热饮真系几正

整体唔错,如果再想食肉燥饭,下次会再嚟呢度开饭

• 酥炸鸡翼肉燥饭
  • 台式蛋饼(芝士)