餐厅: 元気寿司 (荷里活廣場)
资讯:

2017-05-01 398 浏览
寻晚去左荷里活广场行街, 行到五点九左右就决定早D食晚饭, 怕晏D食会等位, 点知黎到呢间元气高速线已经见到有D人等紧位....我地两个人拎完飞都仲要等大约十五分钟先有得入...六点未够已经要排队 呢个场真系好旺下! 入到去发觉呢间高速线有上中下三条路轨, 点餐既平板位置有D特别, 挂在每个位既右上角, 感觉怪怪地, 我觉得放返低D会舒服D. 虽然全店爆满, 但送餐效率都唔慢, 所以D食物都好似几新鲜. 叫左油甘鱼, 鳗鱼, 火炙三文鱼, 帆立贝, 牛肋骨, 吞拿鱼蓉寿司, 仲有鳗鱼芝士卷, 各款既味道都唔错, 只系两件帆立贝既色水唔系好靓, 望落比较暗哑D. 不过我留意到呢间高速线送餐既只系一个盘, 之前去太子始创果间食系一架车㗎 (但其实都冇乜所谓lol)....另外原来而家D寿司碟只只都有句鼓励句子, 都几得意吖. 埋单二百二十几蚊, 价钱都同其他寿司店差唔多.

2017-04-30