2019-09-22 957 浏览
去到旺角吾知食咩就随便去创兴揾嘢食✌🏻呢间烧肉的另一边就系德兴火锅🤔两边仲share同一个common area可以出去拎嘢食! 出面就分别有啲沙律配料 可以自己mix或者有d泡菜 中华沙拉 螺肉的头盘🧐另外仲有冻虾同青口 两日都系正正常常 算弹牙 但冇咩味因为始终急冻货🤭 食烧肉想要的菜都可以系出面拎 几新鲜的冇烂😏 到主角烧肉 款就吾系特别多 一般有的佢都有咁啦😂 质素好老实好普通😉最大原因因为啲肉好多都冇预先腌制过 所以旧旧肉基本都冇咩味 系靠烧肉汁😖 我自己觉得比较好食的就有牛胸腹壶渍 因为系小数腌得好入味而牛肉又淋 完全咬得开🤤食落好似用左d梨汁腌咁甜甜地👍🏻 仲有牛舌薄切都吾错 好浓牛味好香😌 猪就吾讲啦 正常味😂 鸡就个人中意鸡翼因为够大只 烧完个皮好脆入面都juicy😊 同埋食得最多的就系菠萝🍍!因为真系好多汁冇渣 食肉食到好腻个阵食返两旧好正🤪 最后仲会每人送一杯雪糕 但个日话个雪柜坏左所以得好小选择 我地就要左一杯hagandazs 咖啡味同一杯吾知咩牌的芝麻味 但我嫌呢杯太重芝麻味完全冇奶味🤢 虽然食物吾突出 但服务都ok的 上肉速度快吾会比错份量😋 同埋两个钟入

虽然食物吾突出 但服务都ok的 上肉速度快吾会比错份量😋 同埋两个钟入面我地都换左2-3次纸 佢地见到会主动行过来换🥳 如果创兴间间都等晒位 就试呢间啦!