2005-03-29
今日做完一日运动后好肚饿因为想食日本野专登搭车入黎元朗食两个人叫左蟹子沙津,花之卷寿司,鳗鱼寿司,牛油炒金菇,烧鱿鱼筒同三文鱼刺身三文鱼刺身~哗,呢个一上台已经令我地担心食唔食得晒,一客有成八片又厚又长,长度有一个手掌咁长,一人食四块都饱左一半花之卷寿司~又系一大堆蟹子o系面,有三片又厚又大既三文鱼围住,一件有成个女仔拳头咁大鳗鱼寿司~一客有两件,饭团系正常size,但面既鳗鱼一件有平时街巿卖一条咁大,味道一般,但就好抵食牛油炒金菇~一客似系用左两三包金菇炒成,炒得唔油但都冇牛油香,好彩都几好食烧鱿鱼筒~个汁似系现成烧汁煮成,鱿鱼烧得刚刚好,唔会un,唔错但都系无乜特别蟹子沙津~好大盘,又有好大堆蟹子舖面,但最后因为太饱,结果要打包番屋企我地差唔多六点去到本来好肚饿但最后饱到食唔晒又要打包(唔驶额外收钱)咁都只系200 蚊左右超值唔怪得到六点九我地走时已经有十几二十人o系舖外面等位啦!
因为想食日本野
专登搭车入黎元朗食
我地差唔多六点去到
本来好肚饿
但最后饱到食唔晒
又要打包(唔驶额外收钱)
咁都只系200 蚊左右
超值
唔怪得到六点九我地走时
已经有十几二十人o系舖外面等位啦!