2019-06-11 1020 浏览
之前同女朋友行过深水埗见到呢间「深水埗咖哩」,谂起之前系佐敦食过佢间分店,不过佐敦果间系上年已经执左,果时食都觉得几好味,执左都觉得可惜,于是见到呢间「深水埗咖哩」当然要入去试睇睇系咪同一味道啦,叫左个2人餐,一食果然都系一样味道,咖哩味够,唔似普通餐厅D港式咖哩,佢呢只好食好多,烤饼新鲜出炉热辣辣,点咖哩食真系好味,叫2人餐佢有个铁板烧鸡件,点D柠檬汁好香好好食,我加钱饮左杯印度奶茶都ok,同普通奶茶唔同,因为女朋友好钟意食卡巴,之后叫左个羊肉卡巴,都非常唔错,不过系D羊肉比较韧左小小,不过总体都ok的,2个人叫左个2人餐+羊肉卡巴,200蚊有找,又平又好食,另外服务都几好老板会同人倾计,服务几好,平时去食见佢客量唔多,都几担心佢,推荐呢间野,几好食的
餐前小食
咖哩羊和烤饼