2009-04-08 39 浏览
陪妈咪去CWB Shopping, 晚黑要揾埋BoBo dinner, 所以就一早book定呢度, 今次都系第一次帮衬, 贪佢选择够多(朋友推荐)!因为一早book, 所以有卡位, 3个人的晚餐, 叫左5样野! 我叫左醉鸡, 叉子烧饼, 酸辣汤, 妈咪叫左生煎包及海鲜石头窝饭! 呢d亦都系BoBo钟意的! 醉鸡好滑又够酒味, 调得o岩o岩好! 叉子烧饼配炒"粒粒", 烧饼热热又香松, "粒粒"惹味, 绝配! 生煎包good! 石头海鲜饭香喷喷, 材料足! 数到这晚的酸辣汤, 我就觉得一般啦, 因为汤中有一些薯粉结结的未完全开好! 系扣分的地方! 总括来讲都好平均, 下次可以再来!

2009-04-05