(非会员)
2011-02-06 594 浏览
呢间系第4间试既印度餐厅, 系tst 来讲,呢间算系最平啦!一入到去,好多人用一种眼光望住我, ---我就系外国人 ,, 相约既都唔系中国人the environment isn't too nice but clean, don't go there for romance date开胃菜 : carrot + 青瓜, 同自己系屋企食冇分别, 但系加左佢d 酱, 好食劲多 印度咖哩角---$14/2pcs <<< 99分 - 外脆内香到爆, 一定要试!! 杂菜炒饭------$30几 ? << too spicy 但几香,几有口感 70分 芝士波菜------$38 都系mama 50分 - 因为唔够尖沙咀 丽东大厦果间好食..同埋好多油 乳酸饮品 << 个人认为mama 50分 -系深水步果间印度野, 可以用更平既价钱买, 味道差不多记得自己重有食一样野, 但系唔记得左系乜 最后悔系竟然唔

一入到去,好多人用一种眼光望住我, ---我就系外国人
,, 相约既都唔系中国人

记得自己重有食一样野, 但系唔记得左系乜
最后悔系竟然唔记得食 naan

每次食印度野都系一种味觉既享受,平时食既野冇咁浓,钟意多d种类有唔同既味道
但食印度野就可以一次过食到几百种唔同既味...
因为本人是素食者,更喜爱search不同种类既食物

起初见到呢度张相,个老板有一大旧so, 其实有d担心佢整野食会跌d野落去..心谂唔系佢煮挂? @@
我谂下次尽量都唔好叫d 浆状既野.....
2011-02-05
  • 咖哩角