2017-09-14
星期三晚8点左右系旺角揾食,上网见呢间评价唔错,就行去睇下使唔使等位啦,好在一黎可即入2人叫左Kama signature lobster set($458),内有:- 龙虾包: 呢个我系英国某间出名食龙虾既餐厅都食过,上次可能期望过高所以觉得一般,也觉得今次呢个好食d,好似连个包都松软d- 烤蒜蓉牛油龙虾: 系咪我太贪心呢,觉得2个人分半份龙虾好似少左d,不过味道都ok既- 龙虾什锦海鲜石锅汤乌冬: 其实我本来不打算点set既,纯粹是为了这乌冬而点,因为这乌冬无得散叫,结果也没有让我失望,好味- 薯条: 正常,有需要既可叫waitress给ketchup 另外,点了荔枝啤梨cider($69), 3支中得呢支系有货,感觉甜了点个人觉得若龙虾什锦海鲜石锅汤乌冬和流心芝士龙虾三文治可在晚市散叫会更好,另外下次也想试下龙虾茶碗蛋