餐厅: 元気寿司 (海怡西商場)
资讯:

2009-04-06 9 浏览
今日拜完山,妈咪冇煮饭,所以就落左元气食野.!一落到去 竟然要排队,又话金融海啸既.....好采等一阵就有位,不过一入到去个侍应不停介绍,有D烦我地嗌左两个软壳蟹手卷,炸虾卷,三文鱼,烧三文鱼, 元气卷,吞拿鱼, 甜蛋同埋炖蛋个手卷d seaweed都好脆,至于炸虾卷,虽然等得耐左小小,但都冇令我失望,系热热地架..呢个系我系元气既favourite~~三文鱼都ok ,个烧三文鱼过得去啦,但系热既会好d啰隔离位叫左个有pepper既三文鱼,我都跟住叫左一碟得一件, 有d black pepper 喺三文鱼上面, 好似块三文鱼生左黑头不过烧得几香口至于元气卷同吞拿鱼都不过不失啦~~甜蛋,冇咩特别炖蛋,d蛋蒸得好滑,呢个系我喺元气既另一个favourite埋单百五蚊有找,因为妈咪有genki card
今日拜完山,妈咪冇煮饭,所以就落左元气食野.!
一落到去
竟然要排队,又话金融海啸既.....
好采等一阵就有位
,不过一入到去个侍应不停介绍,有D烦

个手卷d seaweed都好脆,
呢个系我系元气既favourite~~
三文鱼都ok ,个烧三文鱼过得去啦,但系热既会好d啰
隔离位叫左个有pepper既三文鱼,我都跟住叫左
不过烧得几香口
至于元气卷同吞拿鱼都不过不失啦~~
甜蛋,冇咩特别
埋单百五蚊有找,因为妈咪有genki card

2009-04-06
  • 炸虾卷