2017-11-07
由于公司既好伙伴生日话想食烤肉,但又唔想去食有限时个d,谂起早几年佐敦食过呢间烤肉店,各样都乎合国情所需,即刻上openrice search 下档野仲有无做生意先 哗!几年间依旧迄立不倒,openrice内仲有不错既呃like指数。好。。就决定再战和匠店家内里既间格唔多讲,直接入正题吧 美国PRIME牛小排 虽然未系最靓但烤落好香,咬落都嫩囗好juicy。呢个价位可接受 美国PRIME牛角切 相比牛小排卖相感觉好似好d,呢款食落有咬口。由于厚身左唔想见红既朋友,就唔好咁心急比d时间烤耐少少 日本国产鹿儿岛黑豚 肉质弹牙,好d似猪颈肉咁咬落爽爽地,都唔差㖞 日本国产帆立贝(黑松露蒜蓉牛油烧) $88/2PCS黑松露丫~ 黑松露丫~ 香到不得鸟。。由于我地挂住食,有个哥哥仔惊我地tote左4只帆立贝,所以走过黎出手勒~ 帮我地反一反免得烤焦 味道好夹真系好好食,一d都唔韧皮 日本国产阿波尾鸡腿肉 估唔到咁好食,鸡肉嫩滑唔会鞋十十 杂锦天妇罗 里面有3只虾、3件南瓜、3件蕃薯、3件茄子及1件冬菇,其实都好抵食。 烤鸡泡鱼干 虽卖相唔多好,但都好味既 海胆炒饭 卖相都好吸引,将主角海胆放上
店家内里既间格唔多讲,直接入正题吧
日本国产帆立贝(黑松露蒜蓉牛油烧) $88/2PCS
黑松露丫~ 黑松露丫~ 香到不得鸟。。
日本国产阿波尾鸡腿肉 估唔到咁好食,鸡肉嫩滑唔会鞋十十
烤鸡泡鱼干 虽卖相唔多好,但都好味既
海胆炒饭 卖相都好吸引,将主角海胆放上饭面,虽然未至于令到全场震撼,但都不过不失喇~ 另炒饭里头都用上好多配料去炒。味道适中,唔会过份咸或浓味
总括黎讲,食材仲可以保持水准(望亦能保持或更好)。环景亦都无咩大变化,舒服整洁唔嘈杂,交通方便至极四通八达。