2010-01-12 4 浏览
今晚约左2个好朋友食饭吹水,天气咁冻最佳饭局当然就系打边炉啦住系附近既朋友仔话呢间有铁板烧又有火锅,有得玩又有得食,咁就要试下先得~入到去有d意外唔多人呀我地每人叫左...一set和牛,一set黑豚同一set海鲜,3set入面最好味既系牛牛set,烧完之后仲好juicy,好味~所以系最快食晒其他set都算新鲜比较特别既象拔蚌,醉鸡,扇贝任食,叫餐仲送两件三文鱼寿司(打边炉送寿司好似有d 9唔搭8..)同埋d丸呀,菜呀,菇呀一般火锅料,d料排得几整齐,最讨厌有d任食既火锅店排到d料好似打完仗散晒咁,见到都唔开胃,呢到就几干净整齐,抵赞甜品凉粉(无糖无奶唔好味),红豆糕一般,反而个大菜糕唔太甜几好味,我食左几个,hehe~野饮就试夏枯草,唔太甜几解渴,同埋可以减下热气呢度埋单唔贵质数以任食黎讲都算几好,以后想烚下烚下又多一个选择喇

入到去有d意外唔多人呀
我地每人叫左...
其他set都算新鲜

甜品凉粉(无糖无奶唔好味