2020-09-10
隐居烧封门牛丼酱烧明太子鸡扒丼价钱💲: $好味程度😋: 3.8/5服务🍴: 3.5/5环境🗾: 3.6/5性价比🥢: 4/5回头率😚: 3.5/5-身为将军澳友的我其实都好小去坑口村,但原来个度有间💛日本嘢,见人影出来好正,就去左食佢地的lunch set啦🤪不过都真系几隐世,系啲村入面😂-叫左2个饭,每个set都包沙律同面豉虾汤,想赞下个汤真系好浓😝 第一个饭系吸引到我去的烧封门牛丼。呢个啲牛真系好靓😱 入面超嫩,又软,个色仲好正🤗 侧边烧过下,所以有小小的烤味既。如果接受生啲的肉会好中意🥰 但佢得7片到,所以唔系好够𩠌饭🙈 同埋得面有d汁,如果可以多啲烧汁捞饭就好😣 但整系旧牛来讲就几靓。-另一个就试左明太子酱烧鸡扒丼。呢款个鸡扒烧得几香,鸡皮脆脆地,入面都juicy👍🏻 有啲酱汁的甜味,配上我最钟意的明太子酱,咸咸香香,好正😆 但都系一样的问题,冇咩汁个饭好干,食白饭咁就扣左啲分🤥 同埋饭质太一patpat,唔似好的珍珠米🤨 个个人认为佢啲𩠌真系几好食既😌
烧封门牛丼
酱烧明太子鸡扒丼