2009-04-16
之前同几个frds黎食过Lunch,咁复活节行开CWB,就上去试下食Dinner。叫左一个Set Dinner ,有头盘(烟三文鱼什菜沙律),有汤(意大利什菜汤 )<-ok喇,有main course(点左个香煎羊柳)最开心有我最钟意既甜蕃薯蓉,仲配埋意大利蕃茄干法边豆沙律,百几蚊,好过又系个d普通薯角什豆多多声,都算系咁!D人话pXXcake colour 跟佢既装修好似,但我就觉得呢度靓好多!D野食仲好食D~!另外我order左个炸鱿鱼圈,都好香好脆(可能加左好多香料去炸,因为小弟见到嘛!)食完仲叫左两个甜品,一个Cream Burle,一个芒果拿破仑,水准好高!重有一个可以跟餐半价添!饮野就叫左杯Mango Margarita,同唔知-Da...Pink!睇落去好靓,饮落都OK嫁~似鲜生果做。总括黎讲,我自己就觉得几抵食~侍应d服务都OK唔错~肯耐心解释个Menu俾我个个好烦既朋友听(笑 ^^")!如果一大班朋友可以Order多D野,应该会开心D!
叫左一个Set Dinner ,
有头盘(烟三文鱼什菜沙律),
有汤(意大利什菜汤 )<-ok喇,
D野食仲好食D~!
总括黎讲,我自己就觉得几抵食~
如果一大班朋友可以Order多D野,应该会开心D!