2024-05-17 588 浏览
一坐低即刻嗌啲点心,一定食嘅食物先虽然饮早茶嘅时间入座,不过落单嘅时候已经到午市就要跟午市嘅价钱即刻嗌咗两笼最钟意嘅金钱肚!平时喺饮茶都系喺海港,估唔到呢间茶楼嘅质素都唔错!不嬲觉得茶楼一定要饮海旁㗎嘛,呢间性价比好高!不过唔知系咪因为第一弯其实跟咗早市嘅价钱,金钱肚肥美好味,底下剪咗豆卜同一般茶楼唔同,一般都系萝卜或者芋头然后有鲮鱼球!因为嗌咗太多嘢食我都唔记得次序,鲮鱼球个卖相一般点知识落有几好味唔会好多油!成餐饭嘅点心其实都好正,只系个泡饭嘅质素有啲令人失望! $68嘅海鲜泡饭一上枱好似图入面咁原来海鲜就系日式狮子狗再跟呢个蟹柳…..鲍鱼松露惹菌饺好好味,好大只!性价比高金钱肚超正比平时真系好味,忍唔住讲多次!带子凤眼饺都好多带子,系细细粒嘅,唔会好多油唔错呢间酒楼! XO酱炒饭,佢哋话好味㗎 不过话太多油,极力推荐之下我食咗一啖就觉得普普通通,都系用啲粟米等普通嘅材料 镬气唔算好强反而我哋跟隔篱枱嗌咗碟豉油鸡,因为见到好靓!半只$78真系超值,劲新鲜入味,肉质鲜嫩正 服务嚟讲呢度系冇㗎喇,因为佢哋踢晒脚呢度好多人,上水比较多公公婆婆住佢哋都得闲 所以平日呢啲钟数都会好多人查就系
一坐低即刻嗌啲点心,一定食嘅食物先
鲍鱼松露惹菌饺好好味,好大只!性价比高

查就系玄米茶包 或者拣其他都有
张枱就迫咗少少

我食嘢最紧要睇食物质素,所以好满意今次嘅体验,有机会会再食,因为觉得佢嘅金钱肚真系正
午餐