2020-11-28 592 浏览
听就听得多呢度既黑糖包系好出名 但我就从未食过 一直都好想试下到底系咪真系咁好食 系咪真系咁出名 咁岩我屋企人都话想试下 咁就要试试喇我地星期六晏昼去到 要等一阵先有位 咁我地先望望Menu 谂住坐底可以即刻叫 我见都有好多选择 有平都有贵 等左大约15分钟左右就有位了 餐厅都好大间下 每张枱都好阔落 感觉几舒服 环境唔错我地叫左两个lunch 佢啲餐全部都会跟埋餐汤同黑糖包 今日系蘑菇忌廉汤 好快个黑糖包就黎左 我地即刻切开黎试试 食落热辣辣仲好松软 真系几好食 即刻再refill多个黎食 之后啲主菜都黎埋 我地叫左个烧鸡肉芝士夹饼 佢一份有四大块 跟埋薯条仲有个酱 感觉上几抵食 每一块夹饼都有好多芝士 反而鸡肉少左啲 一个人食晒四大块既话应该会几漏下 不过真系几好食 估唔到会有咁多芝士另外仲叫左个加拿大全天然无激素黑毛猪肉眼扒 黎到个份量又系几大下 有两大块猪扒 猪扒下面仲有个饭 第一块猪扒食落唔错 感觉岩岩好 几滑身 但第二块就麻麻地 有啲鞋 下次唔会拣全熟应该会好少少 个饭就食左少少试试 食落有少少辣 个人就麻麻地个饭 最后再refill多一次个黑糖包 真系好好食 又系岩岩整

餐厅都好大间下 每张枱都好阔落 感觉几舒服 环境唔错

另外仲叫左个加拿大全天然无激素黑毛猪肉眼扒 黎到个份量又系几大下 有两大块猪扒 猪扒下面仲有个饭 第一块猪扒食落唔错 感觉岩岩好 几滑身 但第二块就麻麻地 有啲鞋 下次唔会拣全熟应该会好少少 个饭就食左少少试试 食落有少少辣 个人就麻麻地个饭 最后再refill多一次个黑糖包 真系好好食 又系岩岩整起热既好松软

整体黎讲 环境几好 食物唔错 服务态度好好 好满意 两个人都系食左二百几蚊 几抵食 值得一试 下次会再试下其他野
蘑菇忌廉汤
黑糖麦包