2020-08-19 462 浏览
一直对于阿华田产品毫无抵抗力今次见到佢出咗阿华田系列有阿华田嘅挞阿华田蛋糕同埋好似有个布丁杯咁嘅物体咁就超级可惜我去到嘅时候呢个阿华田蛋糕已经卖晒不过我都唔执输买咗个芝士蛋糕然后呢仲买咗个阿华田挞系满足下我食呢个阿华田嘅心瘾但好可惜个华田他就偏甜有甜味有朱古力味但系就唔系好食到有阿华田嘅口味可能系我幻想得太高但系佢呢个芝士蛋糕上面行㶶咗我唔记得咗佢叫咩名佢一个好专业嘅名佢系非常之好食,值得推介另外我仲买咗布丁烧个布丁烧系比我预期中做得更加出色佢上面𠮶种焦糖花同下低𠮶个水状嘅焦糖再加埋中间佢软滑布甸嘅质地免曾有少少蛋糕嘅质地系非常之夹嘅同埋我除咗喺葵芳喺元朗食过其他布甸烧之外我觉得呢一个系出色过其余果两间所以大家可以试试
一直对于阿华田产品
毫无抵抗力今次见到佢出咗阿华田系列