2024-12-02
最近都成日出没系东区🤣早前见到有人介绍依间上海菜,仲要系米芝莲推介,即刻bookmark咗要去试下❤️🔥🦐🥬 樱花虾麻酱秋葵 $68系咪估唔到我会嗌?🤪🤣因为秋葵都几虾人,有好多人都唔钟意佢个口感滑潺潺,但我就ok🙂↕️😋佢轻轻灼一灼,仲保持到好爽脆,加埋胡麻酱冇得输😝🥃🐔 七里庄酒糟醉鸡 $88推❤️🔥前菜一定要叫醉鸡!啲鸡好滑,同埋𠮶个酒味好香浓,真系可以一个人K.O.一碟👍🏻🤪🦀🦀 蟹皇玉带拌锅巴 $148要撞啱呢个时间蟹季先有得食😏😏蟹黄芡汁+蟹肉+带子+锅巴,带子超大粒😮同埋好嫩,加埋晒一齐口感都几丰富。🥘🍚 石锅咸肉菜炒饭 $108简简单单🥬但系食落咸咸香香,啲炒饭仲要系用珍珠米😋😋用石锅仲可以整都饭焦😎钟意饭焦嘅可以压一压啲饭落石锅到🥄🖤🖤 炸芝麻团 $48热辣辣,即刻炸起,劲香口🔥仲要铺满黑白芝麻嘅芝麻汤圆,香味更上一层🤌🏻一咬个皮劲软糯,啲芝麻馅系流沙的😻🫖🫖 滋润养生茶 $40系妈妈煲嘅味道,好自然同滋润🫶🏻我听店员都款式成日都会转,我今次系雪梨红萝卜🥕🍹🍹 潇洒契爷 $40好QQ🤣🤣佢其他饮品嘅名都系用屋企人关系称呼去改😂🤣我依杯系芒果抹茶红豆🫘都几有新鲜感,芒果
🦐🥬 樱花虾麻酱秋葵 $68
🥃🐔 七里庄酒糟醉鸡 $88
🦀🦀 蟹皇玉带拌锅巴 $148
🥘🍚 石锅咸肉菜炒饭 $108
🖤🖤 炸芝麻团 $48
🫖🫖 滋润养生茶 $40
🍹🍹 潇洒契爷 $40
好QQ🤣🤣佢其他饮品嘅名都系用屋企人关系称呼去改😂🤣我依杯系芒果抹茶红豆🫘都几有新鲜感,芒果味偏主导🥭