2024-09-26 154 浏览
中意食云南风味米线又唔想食黎食去都系谭仔?呢间云川百味系唔错既选择, 呢度可以拣到好多同谭仔唔同既𩠌同小食, 岩晒食野追求新鲜感既大家猪颈肉鸭胸蕃茄汤米线猪颈肉有炭烧嘅香味, 鸭胸带有微咸有咬口, 两样加埋差唔多20片, 份量相当夸张, 蕃茄汤底见到有原只蕃茄, 茄味都算浓, 米线亦都挂汤弹牙👍猪颈肉猪大肠红薯粉麻辣汤底猪大肠需要给猪颈肉咁多片, 但每旧都厚切好大旧, 软硬程度适中, 连埋麻辣汤底食啖啖肉好过瘾, 麻辣汤底叫咗小辣, 但唔算辣, 食到辣嘅朋友不妨试下中辣或以上, 相信会更惹味😋家乡手撕鸡见系店舖推荐就叫黎试下, 个汁带有微辣, 偏咸冇甜味, 系我地中意既口味, 而鸡肉都有少少脂肪, 所以比较淋唔会韧🐔

猪颈肉鸭胸蕃茄汤米线

猪颈肉猪大肠红薯粉麻辣汤底