2022-04-03
.《Baker Talent》面包系早餐必备嘅!😙 屋企附近开咗呢间面包舖,见到佢有几唔同既面包款式,例如D24 榴梿包同埋葡挞等等已经好想买嚟试下!不过我当日收工去到都7点几,好多面包都俾人买晒😮💨 但都拣到几款想食既做早餐🤤🍭朱古力卷蛋($25)佢仲有斑斓卷蛋架超想试但卖晒🥲🥲 结果我拣咗最后一个既朱古力卷蛋~~ 卷蛋好软身~ 入面啲cream 好轻盈!真系几有惊喜!屋企人都大赞!决定下次再睇下买唔买到斑斓味😍🍭阿华田朱古力布甸($11)未见过呀同未食过!好奇心驱使下就买咗呢款~ 估唔到又几好食!布甸好smooth!! 用匙羹笔起时会郁郁下架~ 好q 弹~ 阿华田味好出,好食呀!🍭朱古力冬甩($13)呢个纯粹个人喜好买咗😆 成日都觉得朱古力冬甩俾到我幸福既感觉😍 呢个相比起前两者就较为普通~ 冬甩口感较实在~ 其实我本身系好想买佢啲其他包!买既时候店员忍唔住话哗你都好钟意食朱古力,我心入面想讲因为好多包都卖晒啊🥺 大家如果想去记得要早啲,唔好好似我咁收工先去买呀😮💨
《Baker Talent》
🍭朱古力卷蛋($25)
🍭阿华田朱古力布甸($11)
🍭朱古力冬甩($13)