餐厅: 和味
资讯:

今次呢间店离地铁站好近 虽然舖位唔大 但都易揾嘅😎入到去环境舒适 光线充足 坐得都几舒服😌一睇餐牌就知系做中菜 有少少似酒楼嘅菜式 但冇咁大规模😆见佢主打烧味 就叫左个四宝饭 一黎到就闻到好香🤤味道都唔错 叉烧松软 唔干👍油鸡不过不失啦 烧鸭都系juicy香脆 仲有正常咸蛋半只🤣份量都多 可以两人share👏🏻-另外叫左鱼香茄子煲🍆 热辣辣新鲜整起 好食😋茄子够淋入味 大大煲够2-3个人食😚最后嗌左个椒盐鱿鱼🦑又系大大碟 新鲜做起 炸皮唔算太厚 鱿鱼好足料又系够3-4人share😜另加左个椰青 味道清甜 咪正常椰青🤣我地2个人买单连加一 三百几蚊 食嘅嘢系一般中菜 不过系尖沙咀地段 明嘅明嘅🤣
今次呢间店离地铁站好近 虽然舖位唔大 但都易揾嘅😎