2020-12-11
今日老细请食饭系好味啲🤓- California chicken & avocado burger + soft drink (lunch set) $150个burger有几大个张相都见到 就咁影搞到cut左少少 包皮好重牛油味又好松软 avocado 酱几多 对于钟意食嘅我就好满足 中间个bacon同chicken都好重口味 不过我钟意 系个鸡啲肉厚身少少 仲有下面啲菜同蕃茄 夹埋大过我个头 所以嘴细嘅人(包括我)系咬得有啲辛苦 但系次次又好犯贱想食大burger 因为真系好惹味 而个薯条就配左个酸酸地几开胃嘅酱 好好味 仲要热辣辣 同埋本身已经有啲盐粒系上面 真心正Overall 推介指数:4/5 湾仔个间餐厅环境几寛敞 仲要坐沙发位有cushion垫住个背脊 系到食野饮野真系有种欧美生活嘅写意
Overall 推介指数:4/5