2020-08-30 1649 浏览
睇一睇呢间野嘅餐牌,佢地的中式野食的款式同卖相好特别,系食肉饱同酸辣面𠮶类野,一场嚟到一于试吓呢间野好唔好食先!-🌮金牌套餐(A餐) - 肉夹馍、酸辣凉皮、豆浆套餐呢个餐真系劲大份,两个人都够食!肉夹馍大过我个拳头,啖啖都系肉,咸咸香香咁几好食,仲要啱啱整起热辣辣,食完个饱其实都已经好满足好饱。但为食嘅我唔想嘥哂啲野食,梗系要试埋个凉皮!酸酸辣辣好开胃,对于惯咗食辣野嘅我觉得唔系好辣,辣辣地吊个味咁样。粉皮唔会好厚食到成个口都系米味,有少少菜丝令口感更加丰富。另外一提系豆浆卖哂转咗酸梅汤,但系我觉得太甜唔系咁好饮,如果唔系其余都ok。但系呢个餐真系太大啦,下次如果再嚟食我一定会叫多个人同我一齐share食!
🌮金牌套餐(A餐) - 肉夹馍、酸辣凉皮、豆浆套餐
金牌套餐(A餐) - 肉夹馍、酸辣凉皮、豆浆套餐

金牌套餐(A餐) - 肉夹馍、酸辣凉皮、豆浆套餐