2018-05-15 66 浏览
出左粮又要对自己好啲于是去揾个omakase食 咁又食左几份之一既粮去不过系好正既 豪一下啦当晚既前菜系冻豆腐 牛磅 同埋 蕃茄个豆腐冻食好入味 咸咸地 爽哂啲汁再黎就系食刺身 有响螺 牡丹虾 鲷鱼个鲷鱼好厚肉 食落去啖啖肉但唔漏 牡丹虾入面充满虾脑汁 外面再脆卜卜 好正个虾头系盐炸过 成个都食得 仲要好好味寿司有青海老 帆立贝 深海池鱼 金目鲷 伊左目寿司 入面已有芥辣 个人最中意食帆立贝同埋池海池鱼 都系啖啖肉 一咬落去好新鲜 冻冰冰 爽青海老上面有啲炸虾脚磨成粉 一齐成又一番风味烧物有鸡颈肉 呢个真系坚好味 用左调味粉去烤 食落口真系好香鸡肉味 肉质唔un 一咬就好juicy 店员介绍第一旧就咁食 第二旧点个柚子酱食 第三旧随我喜欢 个人比较中意就咁食 真系劲好味再黎系生蚝,好肥都几大只食落去鲜甜creamy既正黎多次寿司有我最爱既海胆同赤贝 仲有牛肉左口鱼同埋蟹肉个海胆真系好食 完全新鲜 有4旧仔 劲开心赤贝都可以 感觉有小小淡 最后有个木鱼汤 咸咸地 好饮 第一次饮觉得几特别 木鱼可以整汤 下次自己试下水果就系哈蜜瓜好甜成餐既份量都岩岩好一个人食款式好多 小食多滋味当然呢餐
出左粮又要对自己好啲

个鲷鱼好厚肉 食落去啖啖肉但唔漏

牡丹虾入面充满虾脑汁 外面再脆卜卜 好正
个虾头系盐炸过 成个都食得 仲要好好味

青海老上面有啲炸虾脚磨成粉 一齐成又一番风味

再黎系生蚝,好肥都几大只
食落去鲜甜creamy既

黎多次寿司有我最爱既海胆同赤贝 仲有牛肉左口鱼同埋蟹肉

个海胆真系好食 完全新鲜 有4旧仔 劲开心
赤贝都可以 感觉有小小淡

水果就系哈蜜瓜
好甜

成餐既份量都岩岩好一个人食
款式好多 小食多滋味
当然呢餐一啲都唔平 不过当奖励自己平时咁辛苦 食下好野都应该既
  • 木鱼清汤
  • 北海道牡丹虾