2024-08-13 371 浏览
夏日热辣辣都唔知有边度好去 商场又行黎行去都系𠮶啲舖 冇咩好睇 🫠所以就拣左间cafe可以坐得耐嘅 一齐睇返啲旧戏✨Creo Grilled Spring Chicken With Ratatouille (half) $138只鸡都烤得几好食 唔会好干 鸡肉仲几嫩 加上有啲辣辣地嘅汁咁觉得佢都几juicy 😋😋 不过下面𠮶啲炖瓜就好腍唔系我杯茶 但整体我觉得系好食嘅✨Build your own bagel (with cream cheese) + smoked salmon $68呢个就正正常常 1个bagel加少少沙律菜 份量唔多 啱晒夏天冇乜胃口唔想食咁多 食light 啲就啱晒 😆☕️Hot chocolate $48个拉花几靓 不过朱古力味就唔系好浓 有啲淡🙈🙈🍹Iced Americano $40总括黎讲啲食物正正常常啦 唔系好突出🤔 系胜在佢间餐厅都算大间 多位坐就可以坐耐啲都唔惊阻住人而且我地坐窗口位可以望到出面有好多人喺度打卡都几好睇🤣味道❤️❤️❤️💔抵食❤️❤️❤️❤️服务❤️❤️❤️💔环境❤️❤️❤️❤️💰午餐人均~$150(唔洗+1)

☕️Hot chocolate $48
个拉花几靓 不过朱古力味就唔系好浓 有啲淡🙈🙈

🍹Iced Americano $40

而且我地坐窗口位可以望到出面有好多人喺度打卡都几好睇🤣

味道❤️❤️❤️💔
抵食❤️❤️❤️❤️
服务❤️❤️❤️💔
环境❤️❤️❤️❤️

💰午餐人均~$150(唔洗+1)