趁住Restaurant Week,同朋友一齐试吓呢间餐厅,餐厅好有d typical既外国风情,好舒服好chill。虽然有地铁站行上嚟有少少辛苦,但系上到嚟环境好舒适,又唔多人,好适合weekend过黎放松下~我地食既系Lunch Set,Starter同Main Dish都有四个选择,算系选择比较多!佢哋嘅Starter完全唔马虎,三份都各有特色,佢哋个bread sauce超级好味,甜甜哋同炸面包好match!佢哋嘅意粉portion 唔系好大,好适合胃口唔系太大嘅朋友仔,味道正正常常,不过carbonara个beacon好趣好香好好食!𠮶日甜品只系得一款,系White Chocolate Pudding,不过味道有啲太甜~但𠮶日我哋有朋友生日,佢哋有特别为我哋写birthday note同唱生日歌,气氛好好呢!

佢哋嘅Starter完全唔马虎,三份都各有特色,