(非会员)
2006-06-04 33 浏览
两个人去, 朋友叫了个香草带子海鲜的意粉我叫了个炭烧牛排两个都跟汤, 大家都要忌廉汤跟了个冻奶茶同冻柠茶汤OK, 个跟汤餐包劲软劲甜,正点汤一样perfect食完一个仲想食第二个, but要留肚食排海鲜意粉很足料, 朋友唔舒服,胃口唔太好食完我仲见到一只二只青口带子all over真系好多海鲜个排跟豆同薯仔(条), 薯仔炸得好crispy(sorry唔识中文点讲), 豆就太冻, 排劲细块, 但系我食over-done(十二成熟)都有入口即溶o既感觉, 食落似系AA级的(AAA为最好)想食靓排我强烈推荐, 但系想食饱呢只排会令你失望(两块排叠埋barely够一个拳头大)柠茶只有四片柠檬但系都好酸, 正~ 我仲加左好多糖浆(我喜欢浓烈的柠茶)装修OK, service都OK但似乎training唔够waitress/waiter都好快手, 但系太快手便有快餐feel埋单时我同佢拎bill佢呆左一呆,原来要自己出去counter俾钱的我心谂:唔系呀....间餐厅咁o既格调,明明counter有收钱o个o的夹都唔用要客自己走出去pay?but oh well整体好舒服埋单123, 比150因为
两个人去, 朋友叫了个香草带子海鲜的意粉
我叫了个炭烧牛排
两个都跟汤, 大家都要忌廉汤
跟了个冻奶茶同冻柠茶

汤OK, 个跟汤餐包劲软劲甜,正
点汤一样perfect
食完一个仲想食第二个, but要留肚食排

海鲜意粉很足料, 朋友唔舒服,胃口唔太好
食完我仲见到一只二只青口带子all over
真系好多海鲜

想食靓排我强烈推荐, 但系想食饱呢只排会令你失望
(两块排叠埋barely够一个拳头大)

柠茶只有四片柠檬但系都好酸, 正~ 我仲加左好多糖浆
(我喜欢浓烈的柠茶)

装修OK, service都OK但似乎training唔够

埋单时我同佢拎bill佢呆左一呆,
原来要自己出去counter俾钱的
我心谂:唔系呀....间餐厅咁o既格调,
明明counter有收钱o个o的夹都唔用
要客自己走出去pay?
but oh well
整体好舒服