2023-06-09 804 浏览
抵食有特色吐司|📍阿嫲面包店♡抹茶麻糬吐司♡|💰$33攞上手都几重,份量都几多💚打开包装已经闻到好香,切开可以见到吐司颜色鲜绿唔系扭纹抹茶+原味💚所以抹茶味浓,麻糬质感偏向软糯唔洗加热都有微微拉丝不过份量唔算多🥺有啲失望♡奶茶(少甜)♡|💰加配价$22奶茶有得拣无糖同少甜,奶茶玻璃樽装🫶🏻仲有好得意嘅阿嫲标志喺樽上面❤️‍🔥作为玻璃樽收集控即刻买咗😂讲返味道先,饮落似茶餐厅奶茶但偏甜啲,我自己会偏向饮无糖🫶🏻(๑•̀ㅂ•́)و✧题外话,店员好热情介绍每一项产品仲送1粒花生酥同2粒腰果酥俾我😂♡花生酥♡|赠品呢个口感好松化,而且好香花生味💓size一口一粒啱啱好,唔会跌到周围都系碎🫡味道似龙须糖内馅🫶🏻推荐!♡腰果酥♡|赠品呢个就普通啲,食落脆口腰果香🤔但无乜特别😂正常发挥
抵食有特色吐司|📍阿嫲面包店
♡抹茶麻糬吐司♡|💰$33

♡奶茶(少甜)♡|💰加配价$22

♡花生酥♡|赠品

♡腰果酥♡|赠品
呢个就普通啲,食落脆口腰果香🤔但无乜特别😂正常发挥