2023-12-18 564 浏览
整体质素性价比高,因为佢唔算太贵,但系刺身嘅质素唔算特别好!好似嗌咗带子,带子嘅质素冇乜鲜味,而且系解冻质素有雪味甜虾好味,但系其他赤虾之旅就冇乜味道,系个头有味午市套餐比较抵食嗌咗啲小食,同埋散叫,天妇罗虾嘅虾系妩媚急冻虾弹力𠮶种炸嘅程度就合格 嗌咗个海鲜锅,不过好细个! $82但系一眼就系睇到全部个锅好似,所以底下嘅粉丝同埋菜都系非常之少食两啖就会冇咗!胜在面头嘅海鲜都好味的海胆香甜好食!呢个自选海鲜锅加咗非常多配料,成为230几蚊🙈芥辣八爪鱼,比平时寿司舖嘅好味😋加拿大海胆鱼头$55好味!带子好似头先咁讲普普通通朋友𠮶碗猪颈肉地狱微辣汤乌冬太咸味精太重!问店员拎咗啲汤沟都系好咸好咸都,最后要沟少少水!个味道就唔错,但系应该太重手味精猪颈肉都满意!呢个乌冬质素非常之弹压非常好质素!听完朋友大赞我都忍唔住拎咗几次几条哈哈最后都系因为太钟意食呢个日式煮金木鲷鱼头!嗌咗一件嚟食如图所见!好靓仔仲有冬菇豆腐等配料好似正式嘅菜式!虽然好少肉,但系呢度有嘅肉都系好好味,鱼鲛同埋面珠墩
甜虾好味,但系其他赤虾之旅就冇乜味道,系个头有味
午市套餐比较抵食
嗌咗啲小食,同埋散叫,天妇罗虾嘅虾系妩媚急冻虾弹力𠮶种
虽然好少肉,但系呢度有嘅肉都系好好味,鱼鲛同埋面珠墩
午餐