2023-12-11 202 浏览
以为唔会再帮衬MOKO Comebuy我朋友叫咗厚奶盖,佢无比(无收钱既)朋友饮嘅时候发现冇,跟住个返去问店员,戴眼镜嘅后生女店员木无表情说:系呀,头先无揿到奶盖。 朋友话:「咁我可唔可以加钱加返?但系你分开俾我,因为我赶时间。」店员话唔可以,佢话一系我倒左咗啲茶再加上面。佢加完,一野「不」走左一大半奶盖!!应该系发脾气,我朋友俾左$5,得到极少奶盖,完全冇味,仲要受气。唔好话我朋友,我俾钱嘅时候同佢唔该唔该,佢完全冇理过我,佢一句唔该都冇,黑口黑面,好似佢先系客。我怀疑佢哋人工真系好低,仲要唔够人,所以做到黑口黑面,唔止呢个后生戴眼镜嘅女店员,另外𠮶个男仔都系做到黑口黑面,恶腾腾咁样。我下次去T.O.P分店算
以为唔会再帮衬MOKO Comebuy

佢加完,一野「不」走左一大半奶盖!!

我下次去T.O.P分店算