2024-12-02
3个人原来谂住order 三碗面+一份蛋饼落单嘅system 有啲难用.两老唔太识用qrcode之后scan 咗隔离无人嘅枱嘅qrcode , 唔小心落多咗份蛋饼落完单又唔print 单俾顾客.结果上菜先知道落咗两份蛋饼,同一但台湾人讲(疑似店主),佢又唔俾取消整好嘅蛋饼,之后想取消其中一碗未上嘅面,但又话煮紧无得取消.咁系自己落单错先,唯有硬食当日到访其实舖头只有3,4成客.其实一张无客嘅枱有order ,店员应该要发现到同埋上菜嘅时候,上菜嘅人(1店员&1店主)系直接谂都冇谂就将手上各自一份嘅蛋饼,直接放落我张枱即系佢哋上菜之前明知有一份系落错,都照要上落我张枱逼我要最后3个人食3碗面&2份蛋饼夹硬食都食唔晒蛋饼份量大味道不错.牛肉都好淋但我最大嘅回忆就系食唔晒食得好辛苦真系一定唔会再嚟食!其实佢肯cancel 一份,我嘅记忆就会系店主好好人,下次一定会再嚟食,但而家不了临走仲见到店主呼喝另一枱客真系印象好差唔想食饭都受气唔会推介俾身边嘅frd
落单嘅system 有啲难用.
落完单又唔print 单俾顾客.
之后想取消其中一碗未上嘅面,但又话煮紧无得取消.
咁系自己落单错先,唯有硬食
即系佢哋上菜之前明知有一份系落错,都照要上落我张枱逼我要
最后3个人食3碗面&2份蛋饼
夹硬食都食唔晒
蛋饼份量大味道不错.牛肉都好淋
但我最大嘅回忆就系食唔晒食得好辛苦
真系一定唔会再嚟食!
临走仲见到店主呼喝另一枱客
真系印象好差唔想食饭都受气