今日第一次帮衬,冇睇之前食评,原来好多人都话店员服务差。今日终于体验,店员服务真心差,食物质素中下,价钱冇弹性,性价比低不会再帮衬。睇餐牌有唔明,问店员系唔多睬你,饭好似$35但得一个𩠌,所以拣咗净𩠌,总之都系一句$48,$48咁讲,问多句都费事理,争在未讲你自己睇,其实$48可以拣三个𩠌,但牛𦟌同墨鱼就要另外加多$10即系$58蚊。所以我拣咗猪肠,牛肚同熏蹄,牛肚都几好食,猪肠正常,熏蹄就唔好食,肉质硬又冇味,分量都唔算少,但一个人食太多,两个人食就差不多,一个人食唔晒要留就冇谓,所以一个人就最好唔好买净𩠌!呢个价钱食物一般般,有第二啲选择唔会再帮衬,而且服务系好重要,店员态度令人不想再帮衬,冇下次。

外卖自取