2019-10-21
周末晚订左台跟朋友来呢间新开小店打边炉,因为大家都比较注重养生,而且小店可以订想食的食物,我前一日pre-order 左超级食物~羽衣甘蓝, 桶蚝,有机甘笋, 杂菇呢间小店主打系食养生米线, weekend 晚人不多, 店员话因为开张有个大花牌招牌被标签为围村蓝店, 其实佢地唔系围村人, 所以被人罢食鸟... 其实我觉得就算真系围村人都有好有坏人, 而且本身系乜人都冇得拣, 所以要理性, 我会继续支持用心经营的小店!起炉前小食, 炸烧卖好好食, 我第一次食, 朋友话唔系到到有!还有醉鸡亦, 酒香, 肉入味叫左椰子鸡锅清清地无味精系呢间小店标榜, 真系好清甜, 真材实料,个头啖汤好好饮!份量不是很多, 价钱中价,大部分都新鲜! 除了送的肥牛有点啡啡地,好似唔够新鲜 仲有乌冬好好食吸晒D 汤, 最后3个人食到好饱, 每人223, 小店冇得碌卡,但可以payme
还有醉鸡亦, 酒香, 肉入味