2019-10-21 341 浏览
周末晚订左台跟朋友来呢间新开小店打边炉,因为大家都比较注重养生,而且小店可以订想食的食物,我前一日pre-order 左超级食物~羽衣甘蓝, 桶蚝,有机甘笋, 杂菇呢间小店主打系食养生米线, weekend 晚人不多, 店员话因为开张有个大花牌招牌被标签为围村蓝店, 其实佢地唔系围村人, 所以被人罢食鸟... 其实我觉得就算真系围村人都有好有坏人, 而且本身系乜人都冇得拣, 所以要理性, 我会继续支持用心经营的小店!起炉前小食, 炸烧卖好好食, 我第一次食, 朋友话唔系到到有!还有醉鸡亦, 酒香, 肉入味叫左椰子鸡锅清清地无味精系呢间小店标榜, 真系好清甜, 真材实料,个头啖汤好好饮!份量不是很多, 价钱中价,大部分都新鲜! 除了送的肥牛有点啡啡地,好似唔够新鲜 仲有乌冬好好食吸晒D 汤, 最后3个人食到好饱, 每人223, 小店冇得碌卡,但可以payme
炸烧卖

还有醉鸡亦, 酒香, 肉入味

醉鸡亦

羽衣甘蓝(预订)

水鱿

肥牛(送)

鲩鱼腩

杂菇

有机甘荀(预订)

2019-10-19
炸烧卖
醉鸡亦
羽衣甘蓝(预订)
水鱿
鲩鱼腩
杂菇
有机甘荀(预订)
  • 杂菇(预订)