2021-02-24
第一次特登上OpenRice写好评,之前就算写都系因为比啲餐厅服务或食物质素激到要写劣评,但今日真系忍唔住赞爆呢间餐厅🤣其实以车仔面来讲佢一定唔系算平,但坐得好舒服,食物唔算得上样样都超级好食,但个萝卜真系非常出色,好入味,而且完全冇渣好清甜,而且有得加$6加芫荽,对于芫荽迷来讲确实系一大喜讯。食物好食都算,重点系点解啲Waitress点解可以咁sweet态度咁好?次次我哋问野、落单、送餐、埋单,都系语气态度好好而且好好笑容,其实身为顾客,隔住个口罩都会感受到你服务好诚恳,已经好耐冇试过喺香港遇到咁亲切嘅侍应🥺而且佢哋提醒咗我对待工作系要时时刻刻都要认真,先会有人尊重你!我怕羞唔敢当面赞你哋,但希望你哋会睇到呢篇食评啦,多谢你哋咁用心去待人接物,做自己嘅工作,香港仲有你哋真系好💛💛💛